De steun in de rug van uw individuele medewerkers

Investeren in uw medewerkers vindt u vanzelfsprekend. Het ontwikkelen van loopbaanvaardigheden past daar uitstekend bij.

Levenslange arbeidscontracten liggen al ver achter ons. Om uw medewerkers te inspireren en hun talenten te stimuleren kunnen loopbaan- en coachingsprogramma’s helpen.

Mocht de uitdaging van een medewerker toch buiten uw organisatie liggen dan is een outplacementprogramma een prima manier om het vertrek acceptabel te maken.
De medewerker vindt nieuw perspectief en kan als ambassadeur, toekomstig klant of leverancier ook voor u van grote waarde blijven.

Eén van onze adviseurs is specialist in Herstelbegeleiding. Zij biedt uw medewerkers houvast om zo snel en goed mogelijk terug te keren in het arbeidsproces. Op een functie binnen de organisatie of als dat echt niet anders kan buiten de organisatie. Alles in de aanpak is erop gericht dat de organisatie EN de medewerker gezamenlijk stappen zetten naar een zo snel mogelijke re-integratie. Voor een doeltreffende interventie streven wij ernaar om zo snel mogelijk, en uiterlijk binnen twee weken na melding van verzuim, in contact te zijn met uw medewerker! 

Sinds de oprichting heeft Durven en Doen door een consistente aanpak een reputatie verdiend voor kwaliteit, mensgerichtheid en resultaten. De organisatie is Cedeo gecertificeerd. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van ons werk en bieden dan ook een 100% Kwaliteitsgarantie. Niet goed, geld terug.